Volkoren Zoutloos

Warenwettelijke naam: Volkoren Tarwebrood zoutarm
€ 3
45

Dit brood is bereiidt op basis van 100% volkorenmeel, zonder toevoeging van zout. Alleen op bestelling.

Maak uw keuze:
Aantal
Voeg toe aan winkelwagen

Productspecificatie

Bewaaradvies: Het allerlekkerst is een zelf gesneden verse boterham, bewaard in een papieren zak, waardoor de korst krokant blijft en de kruim lekker mals. Wilt u het brood gesneden en/of wat langer bewaren adviseren wij om het brood te verpakken in een
plastic broodzak. Hou de zak altijd goed afgesloten om uitdroging te voorkomen.
Ons brood is dan ongeveer 3 à 4 dagen houdbaar. U kunt het brood ook invriezen, doet u dit dan direct na aankoop voor het beste resultaat. In de vriezer is het 7 tot 8 weken houdbaar.

Volkorenmeel is meel waarin alle bestanddelen van de graankorrel in hun natuurlijke verhouding zijn verwerkt. Wettelijk is vastgesteld dat al het meel dat aanwezig is in een volkorenbrood moet bestaan uit volkorenmeel van de betreffende graansoort.

Het 100% Volkoren kenmerk is bedoeld om volkorenbrood, zoals genoemd in het Warenwetbesluit Meel en brood, te waarmerken.
Al onze volkoren producten hebben het 100% Volkoren kenmerk. Dit kenmerk is in 2013 al toegekend door het NBC. Het 100% volkoren kenmerk is te gebruiken voor bakkers die de 100% volkoren producten van Koopmans Meel gebruiken.

Seizoenen van assortimenten

Dit product is door assortiment 'Volkoren brood 100%'
niet leverbaar op 31-12